Chronische Cerebro-Spinale Veneuze Insufficiëntie

Forum
Het is nu do 28 maart 2024, 19:05

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]




Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 201 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 21  Volgende
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: za 10 sep 2011, 21:32 
Offline

Geregistreerd: vr 22 jul 2011, 19:50
Berichten: 10
Hey Job,

Super dat het goed gaat met je.
posting.php?mode=edit&f=21&p=10484#
Ik heb mijzelf mede dankzij jouw verhaal ook laten behandelen in Nov 2010. en bij mij gaat het ook steeds beter al volg ik geen specifiek dieet, maar ik heb mij wel laten testen bij een natuurgeneeskundige op allergieen zodat ik daar rekening mee kan houden bij wat je wel en wat je beter niet kan eten,want alles wat je systeem extra belast keert zich weer tegen je met alle gevolgen van dien...

Succes met de verhuizing.

Gr Peet.


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: zo 11 sep 2011, 10:50 
Offline

Geregistreerd: vr 25 feb 2011, 11:30
Berichten: 63
he die Job
ben blij voor jou dat het allemaal zo goed gaat .
heel veel geluk en gezondheid in de toekomst

gr louis


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: wo 05 okt 2011, 03:08 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: wo 16 dec 2009, 02:56
Berichten: 130
Woonplaats: Toronto
zo, de verhuizing zit erop.

Het was een superdrukke week waar ik een beetje bezorgd naar had uitgekeken. Vroeger zou ik zo'n verhuizing zelf hebben gedaan met wat vrienden, maar deze keer was ik beducht voor het zware werk - dus een stel verhuizers ingehuurd.

Tot mijn verbazing werkte ze nog langzamer dan ik mezelf had toebedacht dus om niet tot twaalf uur snachts door te hoeven werken ben ik ze maar gaan helpen! Als ik een beetje maat hield ging het eigenlijk best! Ik vergeleek de zwaarte van het werk met twee jaar geleden, toen ik een tentoonstelling in elkaar aan het zetten was, en moest weer opmerken dat ik weer veel beter en sterker was dan voorheen...lijkt wel normaal, alhoewel mijn nieuwe normaal veel beter is dan mijn oude normaal..

hebben jullie de meta analyse gelezen van CIHS - de Canadese minister van gezondheld heeft een panel van wetenschappers laten kijken naar de statistische waarschijnlijkheid van de relatie van CCSVI en MS en moesten (toch een beetje knarsetandend) toegeven dat er toch wel eens een verband kon zijn.

Ik zelf ben op dit moment het meest enthousiast over de hypothese van Tucker, die op basis van zijn kennis van vloeistof mechanica een relatie uitwerkt tussen de vernouwde bloedvaten en MS. Hij is een interessante man, is de baas van een groot software bedrijf in de militaire sfeer hier in Canada, ik geloof dat zijn zoon MS heeft.

http://www.medical-hypotheses.com/artic ... 2/abstract

voor meer info.


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: vr 14 okt 2011, 22:22 
Offline

Geregistreerd: do 10 feb 2011, 20:28
Berichten: 39
Hoi Job

Je kunt wel zien dat je meer kan dan je denkt.
Dat heb je wel verdient je werkt er hard voor.
Bij mij houden de verbeteringen ook aan.
Veel verbeteringen verder,en succes verder.

Groetjes harry


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: za 15 okt 2011, 16:44 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo 02 mei 2010, 00:10
Berichten: 295
Zamboni heeft het ook van begin af aan ook al gezegd dat het "gewoon fysica" is. Het is even doorbijten voor de vele mensen die niet zo in de "staande golven" (zie http://nl.wikipedia.org/wiki/Staande_golf) thuis zijn, maar dan heb je ook wat ;)

Het is fascinerend dat voornamelijk door het Internet men vrij makkelijk bij de diverse disciplines op zoek kan gaan naar antwoorden en verklaringen. Tenslotte zit Moeder Natuur niet zo simpel in elkaar dat zij in die door ons uitgevonden afgesloten doos die we "(medisch) specialisme" noemen, zou passen. ;)

Fijn dat het goed gaat, Job. Het is hard werken en omdat je goed na blijft denken over hoe je je herstel bevordert, haal je het maximale eruit. Petje af 8-)


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: zo 16 okt 2011, 22:02 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: wo 16 dec 2009, 02:56
Berichten: 130
Woonplaats: Toronto
Hallo iedereen,

Het is altijd fijn om berichten te krijgen, blijf vooral schrijven!

Alhoewel het leven van alledag niet zoveel spectaculairs bied als in het begin is het vooral zaak om vol te blijven houden. Met wat? Met dieet, met oefeningen, met rust en met alles wat je iedere dag moet doen om in vorm te blijven en om verbeteringen te bevorderen.

Voor mij is dit forum een belangrijke plek, niet alleen om te delen, maar om ook op de hoogte te blijven van anderen en van daaruit mijn motivatie te kunnen volhouden. Als ik andere berichten lees, ben ik ook erg geinterresseerd in het alledaagse en alle details, groot en klein van het leven na een CCSVI ingreep. En misschien gaat het minder, of lijkt het alsof het allemaal gelijk blijft, blijf opletten, experimenteren en proberen.

iedereen, blijf schrijven!


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: wo 19 okt 2011, 19:18 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: wo 16 dec 2009, 02:56
Berichten: 130
Woonplaats: Toronto
Hallo iedereen,

Klein updaatje; Kreeg gisteren telefoontje van een MS onderzoeker die verbonden is aan een grote MS neuro kliniek hier in Toronto. Ze doen - schoorvoetend - onderzoek naar de impact van CCSVI op MS patienten. Het was interresant omdat de onderzoeker - een studente - informatie liet doorschemeren die ik zeker niet zou krijgen van de hoofd onderzoeker Paul O'Connor (mijn Neuroloog).

Er bleek wel degelijk vooruitgang in een aantal patienten - ze liet de aantallen in het midden - en merkte op dat degenen die vooruitgang boekte allemaal intensief aan het trainen waren, met physiotherapeuten, in de gym en op andere manieren. OF net nu was dat patienten weer gingen trainen omdat ze dat nu konden, of dat ze verbeteringen merkte om het trainen was onduidelijk. Weer een Kip - ei probleem! Maar zeker het opmerken waard!

groet, job


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: wo 19 okt 2011, 22:32 
Offline

Geregistreerd: do 10 feb 2011, 20:28
Berichten: 39
Hoi Job

Job is wel mooi dat je dit hebt ontdekt,ze gaan er mee door dat
is altijd positief.De trein loopt door.Fisio is heel belangrijk.
Dat merk ik ook,werken aan je lichaam na de jaren dat je niks kon.
Hoe zwaar het ook is.

Groeten Harry


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: za 22 okt 2011, 20:38 
Offline

Geregistreerd: vr 25 feb 2011, 11:30
Berichten: 63
is mooi om te horen dat ze ontdekken wat wij al lang weten .
we geven de moed niet op en strijden door .

gr Louis


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel: nieuws!
BerichtGeplaatst: di 01 nov 2011, 23:37 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: wo 16 dec 2009, 02:56
Berichten: 130
Woonplaats: Toronto
Zo,

Net terug van de neuroloog, die mijn CCSVI behandeling met de nodige skepsis heeft bezien. Wat bleek echter was dat mijn laatste MRI GEEN ENKELE NIEUWE LESION liet zien!!!!!!!! In andere woorden, mijn PPMS heeft zich gestabilizeerd en ontwikkeld zich dus niet verder!@@@! Ongeveer anderhalf jaar geleden was de laatste MRI gemaakt, en sindsdien geen enkel puntje, niets, NADA!

Voor mij toch weer een nieuw bewijs dat we op de goede weg zijn. De bestaande lesions gaan niet weg, het zijn tenslotte een soort littekens in je zenuwstelsel. Maar ja, mijn neurophysiotherapeut is er van overtuigd dat je je functies weer kunt regereneren door ontzettend te oefenen, dus dat doe ik dus ook!@!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D


Omhoog
 Profiel  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 201 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 21  Volgende

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling