Ja Jolande, het is echt waar.
Eten/input geeft bijna alle ziektes, en anders/gezonder leven geeft een veel beter werkend lichaam. Wel pas na lange tijd (3 a 5 jaar), en je moet het echt consistent volhouden. Je wordt ook pas na 20-40 jaar ziek, dus er moet nogal wat veranderd worden. De meesten kunnen echter niet meer anders eten. Geen chocola, geen pizza, geen chips/borrelnootjes, geen koekje, geen gebak/taart/cake/, geen kaas, geen melkproducten, geen frisdranken (cola), geen ijs, etc. En geen suiker = puur gif.
Maar er blijft nog zoveel lekkers over. Je moet het even doorhebben en snappen. Het is eigenlijk zo simpel en logisch. Voorbeelden van "beter worden" te over (inclusief MRI). Ik ben er ook één.
Het is "moeilijk" om daar van overtuigd te raken, want dan moet je veranderen. En "je" wilt helemaal niet veranderen. Dus leef maar gewoon lekker door en geniet van al die heerlijke troep. Kleurstoffen, smaakversterkers, additieven: heerlijk.
Jossi
Laatst bijgewerkt door jossi op wo 30 mei 2012, 12:49, in totaal 2 keer bewerkt.
|