Naar homepage     
Chronische Cerebro-Spinale Veneuze Insufficiëntie
Aanmelden op het CCSVI.nl forum
Lees Voor (ReadSpeaker)    A-   A+
Over CCSVI.nl | Zoeken | Contact | Forum
PayPal, de veilige en complete manier van online betalen.

iDeal
CCSVI.nl is onderdeel van de
Franz Schelling Stichting
meer informatie
  

CCSVI-laesies geclassificeerd

Een e-mail van dr. Zamboni, 26 januari 2010

CCSVI laesies geclassificeerd als aangeboren

Een Consensus Conferentie over veneuze misvormingen, geleid door professor Lee Byung B van de Universiteit van Georgetown, waar deskundigen uit 47 landen de bewijzen bestudeerden en officieel en unaniem gestemd  hebben dat de stenose laesies (vernauwingen) zoals gevonden in CCSVI opgenomen worden in het nieuwe "Consensus document and Guidelines". Dit is nu gepubliceerd.

Deze paper kan onder de aandacht worden gebracht van interventionele radiologen en vasculaire chirurgen. CCSVI-laesies worden geclassificeerd als trunculaire veneuze misvormingen, wat betekent dat vasculaire artsen deze ziekte, CCSVI, nu als aangeboren- en voorafgaand aan MS-laesies hebben ingedeeld.

Vasculaire artsen hebben er mee ingestemd dat CCSVI eerst komt.

Prof. dr. Zamboni spreekt medische panels over de hele wereld. Gisteren was er een "4 uur durend vragenvuur" door de Italiaanse, Canadese en Amerikaanse MS-verenigingen in Milaan. Dr. Zamboni zei dat hij in staat was om alle vragen met wetenschappelijke bewijzen te beantwoorden en was zeer verheugd met het resultaat van de vergadering. Hij zal binnenkort naar Noord-Amerika gaan.

Bron: News from Dr. Zamboni- CCSVI lesions classified as congenital van CCSVI in Multiple Sclerosis