Naar homepage     
Chronische Cerebro-Spinale Veneuze Insufficiëntie
Aanmelden op het CCSVI.nl forum
Lees Voor (ReadSpeaker)    A-   A+
Over CCSVI.nl | Zoeken | Contact | Forum
CCSVI.nl is onderdeel van de
Franz Schelling Website
meer informatie
  

Robert Zivadinov, Buffalo Neuroimaging Analysis Center (BNAC) werft fondsen voor het "twin-onderzoek" naar CCSVI, december 2010

Beste Vriend,

In de loop van de afgelopen twee jaar heeft ons onderzoeksteam deze misschien paradigma-verschuivende en zeker controversiële theorie onderzocht.

Wij willen weten:

  • Zijn de vernauwde aders de oorzaak, het gevolg of belangrijke bijdragende factoren in multiple sclerose (MS)?
  • Zijn mensen met CCSVI vatbaarder voor het ontwikkelen van MS?
  • Is er een verband tussen geblokkeerde aders en MS-progressie?
  • Als CCSVI aanwezig is, is behandeling dan nodig?
  • Of is CCSVI alleen maar weer een MS-theorie die onder het zorgvuldige nauwkeurige oog van wetenschappelijk onderzoek zal verdampen zoals vele andere in de loop der jaren?

Wij geloven dat het Buffalo Neuroimaging Analysis Center (BNAC) uniek gekwalificeerd is om deze antwoorden te vinden om twee redenen. Ten eerste hebben wij een ervaren team van onderzoekers dat verscheidene jaren heeft samengewerkt en deze theorie heeft bestuderend. Ten tweede hebben wij de meest geavanceerde technologie gebruikt om tot één van de grootste en volledigste databases van aderlijke anomalieën met betrekking tot MS ter wereld te leiden. Het bevat klinische, MRI, genetische, ultrasone en milieu-informatie van meer dan 1.000 mensen die aan onze CCSVI-studies hebben deelgenomen.

Boven op ons CCSVI-basisonderzoek hebben wij een paar maanden geleden samengewerkt met de neurochirurgen van BNAC om het eerste IRB (institutional review board, soort onafhankelijke ethische commissie, red.) goedgekeurde CCSVI Behandeling placebo-gecontroleerde Klinisch onderzoek te ontwikkelen. In juni ondergingen tien mensen met MS die aan twee of meer criteria voldeden angioplastie-behandelingen als deel van Fase 1 van onze Behandelingstudie. Deze fase testte de veiligheid van de ballonangioplastie behandelingsprocedure. Wij gaan nog 20 deelnemers gebruiken in Fase 2 van de studie later dit jaar. Deze fase zal blind worden gedaan om het placebo-effect te testen en net als de aanvankelijke tien proefpersonen zullen zij periodiek na zes maanden worden geëvalueerd. De kosten voor deze studie zijn alleen al meer dan $700.000.

Zoals u zult weten, heeft dit onderzoek grote opwinding in alle sectoren van de MS-gemeenschap opgeleverd. In tegenstelling tot ander MS-onderzoek zal de financiering voor dit onderzoek voor het grootste deel afhangen van giften van mensen als u. Ik schrijf u vandaag omdat wij uw steun voor dit onderzoek naar CCSVI-behandeling nodig hebben. Helpt u ons de uitdaging aan te gaan de $150.000 die door de Direct-MS Foundation wordt geboden te halen.

Elke dollar die op 31 december 2010 binnen gehaald is, zal 1:1 door Direct-MS verdubbeld worden. Kunt u alstublieft helpen?

Hoogachtend,

Robert Zivadinov, M.D., PhD
Directeur

P.S. Uw gift voor CCSVI-onderzoek zal naar onze stellige overtuiging de snelste manier zijn om deze zo belangrijke vragen voor iedereen met MS en zij die om hen geven te beantwoorden.

Zie ook: MStery Party CCSVI en BNAC CCSVI Research

Vertaald door CCSVI.nl