Naar homepage     
Chronische Cerebro-Spinale Veneuze Insufficiëntie
Aanmelden op het CCSVI.nl forum
Lees Voor (ReadSpeaker)    A-   A+
Over CCSVI.nl | Zoeken | Contact | Forum
CCSVI.nl is onderdeel van de
Franz Schelling Website
meer informatie
  

Nieuwe behandellocatie in België via PrivateScan

Binnenkort kan men behalve naar de behandelcentra in Duitsland ook via PrivateScan  voor CCSVI-behandeling naar België. De samenwerking is met het Algemeen Ziekenhuis St.-Jan in Brugge.

De arts die de behandelingen doet, is dr. Jan de Letter die werkzaam is als vaatchirurg, als opleider vaatheelkunde en bestuurslid is van de Belgian Society for Vascular Surgery (BSVS). Hij heeft een aantal publicaties op zijn naam staan.

Dr. de Letter heeft o.a. ter voorbereiding voor CCSVI-behandelingen ervaring opgedaan in Polen bij prof. dr. Simka en bij dr. Beelen in Aalst. In een later stadium gaat dr. de Letter participeren in een samen met anderen opgezette grootschalige studie naar CCSVI.

Vanaf 15 november tot eind december zijn er 40 behandelplaatsen beschikbaar zonder wachttijd. De patiënt moet wel zijn gediagnosticeerd. Waar maakt niet uit als men maar een rapportage en eventuele beelden kan overleggen.

In het voorjaar van 2011 zal ook de afdeling radiologie betrokken worden bij de CCSVI-behandeling. De radiologie-afdeling van het Algemeen Ziekenhuis St.-Jan is naar zeggen toonaangevend in België en is op dit moment bezig met de voorbereidingen om CCSVI-diagnose te kunnen uitvoeren.

Voor meer informatie zie PrivateScan